Over het emigreren naar Oost-Europa

Wilt u agrarisch emigreren naar de Frankrijk? Dan bent u bij Landlords vastgoed Nederland op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in emigratiebegeleiding en alle zaken (kwesties) die hierbij komen kijken. Hierbij kunnen wij u natuurlijk ook verder helpen met de aankoop, verkoop of uitbreiding van uw bedrijf in en buiten Nederland.

Oost Europa: Groot boeren voor een aantrekkelijke prijs 

Lees meer

 

 

Sociale zaken en cultuur in Oost Europa

De Denen staan bekend als een sociaal volk. Dit is terug te zien in het onder andere het ruimhartige sociale stelsel en de relatief kleine inkomensverschillen. Het sociale zekerheidsstelsel in Denemarken kent alle uitkeringen, toeslagen en pensioenen die we in Nederland gewend zijn, en gaat daarin meestal ook nog een stapje verder. Daarnaast heeft iedereen die in Denemarken woonachtig is recht op medische verzorging in een ziekenhuis, en zijn de ziekteverzekeringen veelomvattend. Ook het onderwijs is van hoog niveau.

Denemarken is in zijn algemeenheid een zeer goed ontwikkeld en veilig land, met een cultuur die vergelijkbaar is met de Nederlandse. Nederlandse emigranten beschrijven de Denen als gemoedelijk en nuchter. Denen staan over het algemeen open voor sociale contacten. Ook de humor is vergelijkbaar met de Nederlandse. Als je je als Nederlander verdiept in de Deense cultuur dan is aanpassing over het algemeen geen probleem. Daarnaast is Denemarken net als Nederland een erg tolerant en liberaal land.

Bekijken alle Boerderijen